Головна Кабінет 0 Порівняння Дзвінок
український бренд,
імпортер з 2011 р.
пн–пт | 8:30–17:30
+380675544044 0

Відділювач оливи CASTEL 5540/5

код товару
DD0001353
бренд
Castel
країна виробництва
Італія
Размер
123*367
тип з'єднання пайка
патрубки з'єднання, дюйм 5/8 * 5/8
об'єм, л 3,03
категория Комплектуючі

Масловідділювачі Castel серії 5540 є герметичними та приєднуються пайкою. Корпус, фланці та кришка масловідділювачів виготовлені зі сталі. Металеві екрани на вході та виході створюють умови для відділення масла від холодоагенту. Поплавковий механізм на дні судини повертає олію в компресор. Також на дні знаходиться постійний магніт для уловлювання залізного сміття.

3645 грн
Придбати в 1 клік

Castel, провідний постачальник компонентів для охолодження та кондиціонування повітря, є 100% італійською сімейною компанією, яка виросла та встановила собі ім’я з 1961 року завдяки видатному прагненню до інновацій та непохитному прагненню завоювати ринки не лише в Італії, а й за кордоном.

Широкий асортимент продукції Castel включає: термостатичні та електронні розширювальні клапани, електромагнітні клапани, котушки, з’єднувачі, запобіжні пристрої, клапани реле тиску води, регулятори тиску, індикатори, фільтри-осушувачі, механічні фільтри, системи контролю рівня масла, клапани для холодильних систем, віброізолятори та латунні фітинги.

 У 2010 році Castel відкрив у Китаї асоційовану компанію «Castel Refrigeration (Shanghai) Co., Ltd», щоб підтримувати розвиток у цих країнах, створюючи платформу логістики та комерційного розвитку для всього Азіатського континенту та Тихоокеанського регіону. Castel також продає свою продукцію в Росії, на Близькому Сході та в Африці. Нещодавно в Сполучених Штатах було створено асоційовану компанію «Castel USA, Inc.» для підтримки комерційного та логістичного розвитку в Америці, включаючи Канаду, США, Мексику, Бразилію, Чилі та Аргентину.

 

 

Загальні характеристики
тип з'єднання пайка
патрубки з'єднання, дюйм 5/8 * 5/8
об'єм, л 3,03
категория Комплектуючі

З ЦИМ ТОВАРОМ КУПУЮТЬ